Bitloos rijden

Bitloos rijden
Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bitloos hoofdstel kingekruist
Eenvoudig kingekruist hoofdstel van zwart leer. Met zacht onderlegde neusriem. Je doet hem in 2 seconden om en hij is zeer ruim verstelbaar. Verkrijgbaar in 2 maten: L = Large vo..
€39,00
Excl. BTW: €32,23
Bitloos hoofdstel kingekruist western
Een makkelijk en zeer ruim verstelbaar bitloos hoofdstel waar veel paarden direct goed op reageren. De neusriem is zacht onderlegd, voor extra comfort. Geen gedoe met gespen of net-niet-passend..
€39,00
Excl. BTW: €32,23
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Sidepull Western stijl
Prachtige, stoere sidepull in Western-stijl. Zeer makkelijke pasvorm en ruim verstelbaar. Met zacht onderlegde neusriem, voor extra comfort voor je paard. Fijne kwaliteit leer, vanaf het ee..
€74,95
Excl. BTW: €61,94
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Bitloos hoofdstel Engels (KNHS goedgekeurd)
Goedgekeurd voor KNHS-wedstrijden. Een elegante, eenvoudige sidepull, waarbij de teugels aan de neusriem worden bevestigd. Brede, zacht onderlegde neusriem. Geschikt om met continue contact te ..
€35,00
Excl. BTW: €28,93
Cordeo / Neckrope van leer, verstelbaar
Een prachtige show-kwaliteit cordeo / neckrope van zwart leer. Geschikt voor grondwerk en om zonder teugels te rijden. Doordat leer iets steviger is dan touw, kun je de plaatsing op de hals veel be..
€15,00
Excl. BTW: €12,40
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Natural Hackamore: touwhalster + mecate
Praktische combinatie van touwhalster, teugels en leadrope in één. De teugels kun je verstellen tot de ideale lengte voor jouw paard. Altijd een leadrope bij de hand. Een natural hackamore he..
€55,00
Excl. BTW: €45,45
Powered By OpenCart
EquiPlay © 2019 - Designed By Yoocart