Longeerlijnen en lange teugels

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Dubbele longeerlijnen Best Quality
Set van 2 longeerlijnen voor het werken aan de dubbele longe. Gemaakt van de hoogste kwaliteit touw. De voorste 3 meter is van soepel, rond touw. Dit glijdt gemakkelijk door de ringen van de lo..
€49,00
Excl. BTW: €40,50
Lange teugels plat - softgrip biothane
Lange teugels van softgrip materiaal. Met een gewoven nylon kern en soepel rubber buitenkant is dit de ideale vervanging voor leer. Duurzaam, makkelijk schoon te houden en in veel kleuren verkrijgb..
€22,00
Excl. BTW: €18,18
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Lange teugels plat - supergrip
Lange teugels van supergrip materiaal. Lange teugels worden veel gebruikt voor dressuur aan de lange lijnen, zoals volgens Piet Bakker. Als voorbereiding op het mennen, of voor het gymnastiser..
€17,00
Excl. BTW: €14,05
Lange teugels plat - zwart [Best quality]
Zeer fijne lange teugels van de hoogste kwaliteit plat touw. Veel gebruikt voor dressuur aan de lange lijnen, zoals volgens Piet Bakker. Als voorbereiding op het mennen, of voor het gymna..
€24,40
Excl. BTW: €20,17
Lange teugels plat, met clips [Fun]
Lange teugels in leuke kleuren. Veel gebruikt voor dressuur aan de lange lijnen, zoals volgens Piet Bakker. Als voorbereiding op het mennen, of voor het gymnastiseren vanaf de grond. Je kunt m..
€17,00
Excl. BTW: €14,05
Dubbele lange lijnen voor freestyle
Set van 2 lange lijnen, 12mm dik. Deze worden o.a. gebruikt in het freestyle systeem van Voest. Fijn, zacht touw, voelt aan als katoen. Standaard lengte 2 stuks van 6,5 meter. Andere len..
€53,00
Excl. BTW: €43,80
Enkele lange lijn voor freestyle
6,5m lang en 12mm dik. Deze wordt o.a. gebruikt in het freestyle systeem van Voest. Fijn, zacht touw, voelt aan als katoen. Andere lengtes (korter of juist langer) op verzoek.   ..
€29,50
Excl. BTW: €24,38
Powered By OpenCart
EquiPlay © 2019 - Designed By Yoocart