Sticks

Sticks

De stick wordt gebruikt als verlengstuk van je arm. De stick is een stevige glasfiber stok, die nauwelijks buigzaam is. Aan het ene uiteinde zit een rubber handvat, aan de andere kant een duurzaam nylon lusje om de string aan te bevestigen.

Waarom een stick gebruiken en geen zweep?

Bij een zweep kun je de bewegingen van het uiteinde niet goed controleren, omdat hij al snel zwiept wanneer je hem beweegt. Je paard zou onbedoeld een tik kunnen krijgen, terwijl jij hem vriendelijk wil aaien. Een stick helpt om je paard te leren wijken voor druk. Met de stick kun je aaien, duwen of tikken, met hetzelfde gevoel als met je handen. Met een zweep gaat dit niet, want die buigt door, of zwiept juist harder dan je bedoeld had.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Rij- of kinderstick
      De kleine versie van de Basic stick. 90cm lang. Hij is dunner en lichter en daardoor veel fijner om mee te rijden. Ook is deze korte stick handiger voor kinderen. ..
€17,41
Excl. BTW: €14,38
Rij- of kinderstick CARBON
  Van extra sterk materiaal, alleen in ZWART verkrijgbaar.   De kleine versie van de Basic stick. 100cm lang. Hij is dunner en lichter en daardoor veel fijner om mee te rijden..
€22,00
Excl. BTW: €18,18
Stick - licht gewicht
NIEUW!! De ideale lichtgewicht stick! Minder gewicht, maar toch dezelfde lengte en stijfheid van een gewone stick. Deze lichte sticks met een sjieke metallic glans zijn een verademing in het ge..
€24,95
Excl. BTW: €20,62
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Stick standaard
  De stick is onmisbaar bij veel Natural Horsemanship methodes, zoals Parelli. Deze standaard stick werkt als verlengstuk van je arm. De praktische lengte van 1.20m lang geeft je een grote..
€19,95
Excl. BTW: €16,49
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Powered By OpenCart
EquiPlay © 2019 - Designed By Yoocart