Strings

De string wordt vooral gebruikt als verlenging van je stick, maar heeft nog 1001 andere toepassingen. Een groter bereik van de stick is erg handig, wanneer je op iets grotere afstand met je paard aan het oefenen bent. Ook kun je met stick en string je paard heel goed laten wennen aan beweging rond zijn lichaam en aanraking op plekken waar je zelf niet veilig bij kunt komen (bijv. achterbenen).

De string heeft een lusje om hem makkelijk aan de stick te bevestigen en een leertje aan het uiteinde als verzwaring, zodat hij beter zwaait. Een string is voor de meeste paarden ook lang genoeg om als cordeo of neckrope te gebruiken.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
String Best Quality
De Best quality strings zijn het fijnst in gebruik, doordat ze het juiste gewicht hebben en zeer soepel zijn. Het lusje met oogsplits is vrijwel onverwoestbaar. Het uiteinde is verzwaard met een le..
€12,50
Excl. BTW: €10,33
String - Basic
De basic quality strings zijn voordelig en prettig in gebruik.  Basic strings zijn aan het uiteinde verzwaard met een leertje, waardoor je de string met meer precisie kunt gebruiken. ..
€7,50
Excl. BTW: €6,20
String Basic kort
Voor de kindersticks zijn er natuurlijk ook korte strings. Normale strings van 1,80m zijn te lang, daarom zijn er nu korte strings van 1,20m lang. De basic quality strings zijn voordelig en..
€6,95
Excl. BTW: €5,74
String Leer
Leren string, ideaal voor de natte seizoenen! Doordat hij geen vocht opneemt en er geen zand aan blijft hangen, heeft de string altijd hetzelfde gewicht. Voor gebruik goed invetten (bijv. een ..
€17,50
Excl. BTW: €14,46
String Leer Kort
Een kortere en iets dunnere string, die perfect past bij de Rij- of kinderstick. Ideaal voor de natte seizoenen! Doordat hij geen vocht opneemt en er geen zand aan blijft hangen, heeft de stri..
€7,00
Excl. BTW: €5,79
Powered By OpenCart
EquiPlay © 2019 - Designed By Yoocart